Alvászavar teszt egy percben

Az éjszakai alvásvizsgálat az esti órákban, előzetesen egyeztetett időpontban veszi kezdetét. Szakasszisztensünk ekkor bekíséri Önt az egyágyas szobába, ahol az éjszakát tölti, majd részletesen ismerteti a vizsgálat folyamatát.

Miután Ön hálóruhába öltözött, asszisztensünk felhelyezi az alvását vizsgáló műszer érzékelőit, melyek segítségével éjszaka nyomon követjük alvásának minőségét, mennyiségét, és megfigyeljük szervezete valamennyi alvás közbeni élettani folyamatát.

FHA_3793

Az érzékelők kisméretűek, ezért nem zavarják sem az elalvásban, sem az alvás közbeni testhelyzetváltásban. Az elektródák felszerelése körülbelül 40 percet vesz igénybe, így az alvásvizsgálattal kapcsolatos, időközben felmerült kérdéseit ekkor is felteheti.

FHA_3866

Asszisztensünk egy külön szobában, ébren kíséri végig alvását az éjszaka folyamán, így Ön teljes biztonságban érezheti magát.

FHA_3911

A vizsgálat a reggeli ébredésig tart. Ekkor levesszük az érzékelőket, Ön pedig az otthon megszokott módon készülhet fel napközbeni tevékenységeire (lezuhanyozhat, hajat moshat).

FHA_4011

Mielőtt távozna, megkínáljuk egy csésze kávéval vagy teával, és néhány falat reggelivel, hogy a nálunk töltött éjszakát követően a napja a lehető legjobban induljon!