Inszomniában szenved? Tesztelje!

Álmatlanul forgolódik? Ha el is alszik, gyakran felébred, és nem tud visszaaludni? Úgy érzi, hogy éjszaka sem tudja kikapcsolni a gondolatait?

Inszomnia gyorstesztünkkel most kiderítheti, hogy a tüneteit okozhatja-e inszomnia.

Ön is szembesül az inszomnia tüneteivel? A SomnoCenter alvásszakértő orvosai által összeállított gyorsteszt segítségével kiderítheti!

Inszomnia teszt

Ha az alábbi panaszokat hosszabb ideje – legalább 30 napja – tapasztalja, jelölje meg a kérdés előtt található kis kockát. Majd klikkeljen a Következő gombra.

HOGYAN TALÁLT RÁNK – Válaszával segítse munkánkat, hogy még több hasznos információt jutassunk el az érintettekhez.

Az eredmény megtekintéséhez kattintson a Kiértékelés gombra. Amennyiben naprakész szeretne lenni az alvászavarokkal kapcsolatban, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ahhoz, hogy hírlevelet tudjunk kiküldeni Önnek, a GDPR EU adatvédelmi rendelet alapján aktív hozzájárulására van szükségünk. Feliratkozásával hozzájárul, hogy a megadott email címre kiküldésre kerülő hírlevelekben mutatott aktivitását (pl. megnyitás, kattintás) a Somnius Kft. nyomon kövesse. Az adatvédelemről és a sütikről bővebben ide kattintva olvashat. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a levelek alján lévő link segítségével.

« Back Next »