Alvászavar teszt egy percbenTesztelje, van-e alvászavara!

Nehezen tud elaludni? Éjszaka gyakran felébred? Hangosan, horkantásokkal kísérve horkol? Kezelten is magas a vérnyomása? Napközben álmos és fáradékony? Romlott a koncentrációs képessége, esetleg feledékenyebb, ingerlékenyebb az utóbbi időben?

A SomnoCenter alvásszakértő orvosai által összeállított gyorstesztből megtudhatja, hogy okozhatja-e mindezt alvászavar.

I/3. Nappali tünetek

Jelölje meg azokat a tüneteket és panaszokat, amelyeket hosszabb ideje - legalább 30 napja - tapasztal. Majd klikkeljen a Következő gombra.

II/3. Éjszakai tünetek

Jelölje meg azokat a tüneteket és panaszokat, amelyeket hosszabb ideje - legalább 30 napja - tapasztal. Majd klikkeljen a Következő gombra.

III/3. Eredmény küldése e-mailen

A teszt eredményét e-mailen küldjük Önnek. Adja meg nevét és e-mail címét a kiértékelés kézbesítéséhez. Az adatkezelés és a marketing célú hozzájárulás elfogadása kötelező.

Kérjük, mielőbb forduljon szakorvoshoz!

Ön nagy valószínűséggel alvászavarban szenved!

Az Ön által megjelölt válaszok arra engednek következtetni, hogy nagy valószínűséggel alvászavarban szenved! A tartósan fennálló alvászavar következtében magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, 2-es típusú cukorbetegség, depresszió, és egyéb pszichiátriai betegségek alakulhatnak ki.

A legveszélyesebbnek tartott alvászavar, az alvási apnoe szindróma pedig egyenesen életveszélyes lehet, hiszen tizenötszörös rizikófaktora a szívinfarktusnak és a stroke-nak. Az alvászavar egyúttal jelentősen növeli a közúti és a munkahelyi balesetek előfordulásának kockázatát is.

Hogy elkerülhesse az alvászavarok egészségügyi kockázatait, és újra pihentető legyen az alvása, forduljon a SomnoCenter Alvászavar Központ szakorvosaihoz, akik személyre szabott, hatékony terápiával várják!

Jó hírünk van

Nem szenved alvászavarban!

Egészsége érdekében azonban továbbra is kísérje figyelemmel szervezete jelzéseit, fizikai és mentális állapotát!

A SomnoCenter hasznos információkkal és szakorvosi konzultációval segíti Önt ebben.

Forduljon hozzánk bizalommal!


Melyik vizsgálatra szeretne jelentkezni?

Klikkeljen a részletekért és jelentkezzen online.

Bejelentkezés telefonon

Foglajon időpontot és kérjen részletes tájékoztatást munkaidőben, a központi telefonszámainkon.

Somnocenter