Tesztelje, van-e alvászavara!

Nehezen tud elaludni? Éjszaka gyakran felébred? Hangosan, horkantásokkal kísérve horkol? Kezelten is magas a vérnyomása? Napközben álmos és fáradékony? Romlott a koncentrációs képessége, esetleg feledékenyebb, ingerlékenyebb az utóbbi időben?

A SomnoCenter alvásszakértő orvosai által összeállított gyorstesztből megtudhatja, hogy okozhatja-e mindezt alvászavar.

Alvászavar teszt egy percben

NAPPALI TÜNETEK – Jelölje meg azokat a tüneteket és panaszokat, amelyeket hosszabb ideje – legalább 30 napja – tapasztal. Majd klikkeljen a  Következő gombra.

ÉJSZAKAI TÜNETEK – Jelölje meg azokat a tüneteket és panaszokat, amelyeket hosszabb ideje – legalább 30 napja – tapasztal. Majd klikkeljen a Tovább gombra

HOGYAN TALÁLT RÁNK – Válaszával segítse munkánkat, hogy még több hasznos információt jutassunk el az érintettekhez.

Az eredmény megtekintéséhez kattintson a kiértékelés gombra. Amennyiben naprakész szeretne lenni az alvászavarokkal kapcsolatban, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ahhoz, hogy hírlevelet tudjunk kiküldeni Önnek, a GDPR EU adatvédelmi rendelet alapján aktív hozzájárulására van szükségünk. Feliratkozásával hozzájárul, hogy a megadott email címre kiküldésre kerülő hírlevelekben mutatott aktivitását (pl. megnyitás, kattintás) a Somnius Kft. nyomon kövesse. Az adatvédelemről és a sütikről bővebben ide kattintva olvashat. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a levelek alján lévő link segítségével.

« Back Next »