Alvászavar teszt egy percben

Somnocenter Mi történik az alvászavar központban?

Az éjszakai alvásvizsgálat az esti órákban, előzetesen egyeztetett időpontban veszi kezdetét. Szakasszisztensünk ekkor bekíséri Önt az egyágyas szobába, ahol az éjszakát tölti, majd részletesen ismerteti a vizsgálat folyamatát.

Miután Ön hálóruhába öltözött, asszisztensünk felhelyezi az alvását vizsgáló műszer érzékelőit, melyek segítségével éjszaka nyomon követjük alvásának minőségét, mennyiségét, és megfigyeljük szervezete valamennyi alvás közbeni élettani folyamatát.

(tovább…)

Somnocenter Egészségpénztárak

A SomnoCenter Alvászavar Központokban térítésköteles vizsgálatokat végzünk, azonban Magyarország legtöbb egészségpénztárával együttműködési megállapodással rendelkezünk. Amennyiben Ön egészségpénztári tag, a SomnoCenterben igénybe vett szolgáltatást partner egészségpénztárainkkal elszámolhatja.

(tovább…)

 

SOMNOCENTER – AZ ALVÁSZAVAR KÖZPONT

Terápiás megoldás valamennyi alvászavarra!

A pihentető alvás a folyamatos testi-szellemi megújulás és az egészség egyik legfontosabb feltétele!

Hiányában alvászavarokkal szembesülhetünk, melyek az életminőség jelentős romlása mellett további megbetegedésekkel, éjszakai szívinfarktussal és stroke-kal, munkahelyi vagy közúti balesettel járhatnak. A SomnoCenter Alvászavar Központokban valamennyi, mintegy 90 féle alvászavart diagnosztizáljuk és kezeljük.