BMI kalkulátorSzámolja ki testtömeg indexét!

Tudta, hogy ha rosszul alszik, az az étkezésére is hatással van? Sajnos nőhet az étvágya, sőt lassulhat az anyagcseréje is, ami túlsúlyhoz vezet. Ön vajon túlsúlyos? Használja BMI kalkulátorunkat és derítse ki!

Amikor észrevesszük, hogy egy ideje rajtunk marad a súlyfelesleg, igyekszünk számba venni, mi lehet az oka. Tegyük fel magunknak először is a kérdést: eleget alszunk? Az alváshiány hízást okozhat. Aki hosszú időn át az alváson spórol, nem szívesen áll a mérlegre legközelebb.

Tudjon meg többet az alvás és a testsúly kapcsolatáról!

Testtömeg index kalkulátor

BMI eredménye alapján megtudhatja, hogy a testsúlya optimális-e az ön magasságához képest. Ideális esetben felnőtt emberek BMI értéke a 18.5 - 24.9 tartományba esik.

A BMI kiszámolása rendkívül egyszerű. Adja meg testsúlyát és a magasságát. Majd klikkeljen a BMI kiszámolása gombra.

SÚLYOS ELHÍZÁS

KOMOLYAN TEGYÉL VALAMIT! VIZSGÁLTASD KI ALVÁSODAT IS!

A BMI kalkulátor szerint súlyos elhízástól szenvedsz. Ez egy táplálkozási és anyagcsere-betegség, amely kezeléséhez mindenképpen orvosi segítségre van szükséged. Lehet, hogy komoly alvászavar áll a háttérben. Várunk a SomnoCenter Alvászavar Központban.

ELHÍZÁS

LEGFŐBB IDEJE A VÁLTOZÁSNAK! VIZSGÁLTASD KI ALVÁSODAT IS!

A BMI kalkulátor a testsúlyod alapján az elhízás kategóriába sorolt. Lehet, hogy komoly alvászavar áll a háttérben. Várunk a SomnoCenter Alvászavar Központban.

TÚLSÚLY

LEHETSÉGES, HOGY ALVÁSZAVARBAN SZENVEDSZ!

A testsúlyod magasabb a kelleténél. Elképzelhető, hogy nem pihentető az alvásod, emiatt nagyobb az étvágyad másnap. Kezdj el figyelni a pihenésre! Étkezz egészségesebben is, mozogj többet. Lehet pár héten belül formába lendülsz. Az ideális súlyod karnyújtásnyira van!

IDEÁLIS TESTSÚLY

IDEÁLIS A TESTSÚLYOD!

Nagyszerű! A BMI kalkulátor szerint ideális a testsúlyod a magasságodhoz képest. Valószínűleg ez nem is fog változni, ha (továbbra is) egészségesen étkezel és tornázol. Gratulálunk!

SOVÁNYSÁG

KONZULTÁLJ A TESTSÚLYODRÓL AZ ORVOSODDAL!

A BMI kalkulátor szerint a testsúlyod a magasságodhoz képest nagyon alacsony. A szervezetedből fontos tápanyagok hiányozhatnak.

Melyik vizsgálatra szeretne jelentkezni?

Klikkeljen a részletekért és jelentkezzen online.

Bejelentkezés telefonon

Foglajon időpontot és kérjen részletes tájékoztatást munkaidőben, a központi telefonszámainkon.

Somnocenter