Alvászavar teszt egy percben

Az alvászavarok sok esetben súlyos következményei megelőzhetők az időben elvégzett szűrővizsgálattal. Alvászavar központjainkban ezért a teljes körű alvásdiagnosztikai és terápiás szolgáltatásokon túl munkahelyi, egészségügyi  és a jogosítványhoz szükséges alvászavar szűrővizsgálatokat is végzünk.

Objektív alvási apnoé szindróma szűrés buszsofőrök körében Elérhető biztonság az utakon

Azon autóbuszvezetők esetében, akiknél a munkaköri feladataik része az autóbusz vezetése külföldi autóbuszos iskolai kirándulásokon a 27/2017. (X. 18.) EMMI rendelet alapján az objektív egészségügyi alkalmassági vizsgálat során ki kell zárni az alvási apnoé betegség lehetőségét.

Részletek

Alvási apnoé szűrés jogosítványhoz Velünk a lehető legrövidebb időn belül újra vezethet!

Ne várja meg, amíg lejár a jogosítványa! Már most végeztesse el az alvási apnoé szűrővizsgálatot. 2015 áprilisától ugyanis azokat a gépjárművezetőket, akiknél felmerül az obstruktív alvási apnoé szindróma gyanúja, szűrővizsgálatra utalják be, amivel a jogosítvány megújítása vagy megszerzése akár hónapokig is elhúzódhat.

Részletek

Szűrővizsgálatok A leggyakoribb alvászavarok kiszűréséért

Szűrővizsgálatainkkal az egészségügy számos területén tevékenykedő szakorvos gyógyító munkáját is támogatjuk. Kihelyezett speciális vizsgálatainkkal a betegségek mögött meghúzódó leggyakoribb alvászavarokat tudjuk kiszűrni. A szűrés eredményének ismeretében pedig javaslatot teszünk a személyre szabott terápiára.

Részletek

Munkahelyi szűrővizsgálatok A megelőzésért és a gyógyításért

Az alvászavarok számos munkakör ellátásánál járhatnak súlyos következményekkel. Egy alvászavarban szenvedő, kialvatlan, fáradt sofőr például négy-ötször több balesetet okoz, mint kipihent kollégái. Igaz ez a többműszakos munkarendben dolgozókra is, akik jelentős része évek alatt sem tud hozzászokni a természetestől eltérő alvás-ébrenlét ritmushoz. Ezért a napközben fellépő álmosság, fáradtság és figyelemzavar többszörösére növeli a munkahelyi és a közúti balesetek előfordulásának kockázatát.

Részletek