Munkahelyi szűrővizsgálatokA megelőzésért és a gyógyításért

Az alvászavarok számos munkakör ellátásánál járhatnak súlyos következményekkel. Egy alvászavarban szenvedő, kialvatlan, fáradt sofőr például négy-ötször több balesetet okoz, mint kipihent kollégái. Igaz ez a többműszakos munkarendben dolgozókra is, akik jelentős része évek alatt sem tud hozzászokni a természetestől eltérő alvás-ébrenlét ritmushoz. Ezért a napközben fellépő álmosság, fáradtság és figyelemzavar többszörösére növeli a munkahelyi és a közúti balesetek előfordulásának kockázatát.

A SomnoCenter Alvászavar Központok megelőző és gyógyító céllal végez munkahelyi szűrővizsgálatokat, hogy az alvászavarban szenvedő dolgozók a nem kívánt következmények bekövetkezése előtt kaphassanak szakorvosi segítséget.

A szűrővizsgálatok egyénre szabottan készülnek, a szűrési cél függvényében. Állhatnak kérdőívekből, szakorvosi konzultációból és műszeres vizsgálatokból, attól függően, hogy kiszűrendő betegséget keresünk, vagy az éberség fokát vizsgáljuk a munkahelyi és közlekedési balesetek megelőzése céljából.

A szűrővizsgálatokkal kapcsolatban keresse munkatársainkat elérhetőségeinken.

Melyik vizsgálatra szeretne jelentkezni?

Klikkeljen a részletekért és jelentkezzen online.

Bejelentkezés telefonon

Foglajon időpontot és kérjen részletes tájékoztatást munkaidőben, a központi telefonszámainkon.

Somnocenter