Írja meg a gyógyulástörténetét!

A SomnoCenter Alvászavar Központokban azért dolgozunk, hogy egyre többen ismerjék fel az egészségüket veszélyeztető alvászavarokat, és a központjaink által nyújtott hatékony diagnosztika és terápia eredményeként újra pihentető legyen az alvásuk.

Az alvászavarok tüneteinek minél szélesebb körben való megismertetése mellett munkánkat néhány kedves betegünk gyógyulástörtének bemutatásával is szeretnénk hatékonyabbá tenni, ezzel is segítve az alvászavarban szenvedőket az alvásbetegség mielőbbi felismerésében és a mihamarabbi gyógyulásban.

Ha Ön szívesen megosztaná velünk a történetét ezzel is segítve másnak a gyógyulásban, és külön hozzájárulásával örömmel látná viszont központunk weboldalán (www.somnocenter.hu), küldje el a kommunikacio@somnocenter.hu e-mail címre maximum 2500 karakteres írását.

Várjuk írásaikat!

 

Folytassa itt a tájékozódástA Somnocenter kapcsolódó tartalmai

Visszaélnek a SomnoCenter Alvászavar Központ nevével

Felhívjuk pácienseink szíves figyelmét, hogy ismeretlen személyek SOMNIUS EÜ Szolg. Kft, és SOMNUS Eü Szolg. Kft, továbbá SomnoCenter Egészségügyi Szolgáltató Kft nevének felhasználásával valótlan tartalmú megbízási szerződéseket próbálnak megkötni otthon elvégezhető feladatokra, gyors pénzkereseti lehetőséggel.

Többet szeretne tudni az alvászavarokról? Használja keresőnket!

Melyik vizsgálatra szeretne jelentkezni?

Klikkeljen a részletekért és jelentkezzen online.

Bejelentkezés telefonon

Foglajon időpontot és kérjen részletes tájékoztatást munkaidőben, a központi telefonszámainkon.

Somnocenter