Életmód

Írja meg a gyógyulástörténetét!

Tapasztalt alvásszakértő orvosainkkal és csúcsminőségű alvásvizsgálatainkkal várjuk mindazokat, akik szeretnének újra kipihenten ébredni. Budapesti, pécsi és szegedi alvászavar központjaink valamennyi alvászavarra személyre szabott terápiás megoldást nyújtanak !

A SomnoCenter Alvászavar Központokban azért dolgozunk, hogy egyre többen ismerjék fel az egészségüket veszélyeztető alvászavarokat, és a központjaink által nyújtott hatékony diagnosztika és terápia eredményeként újra pihentető legyen az alvásuk.

Az alvászavarok tüneteinek minél szélesebb körben való megismertetése mellett munkánkat néhány kedves betegünk gyógyulástörtének bemutatásával is szeretnénk hatékonyabbá tenni, ezzel is segítve az alvászavarban szenvedőket az alvásbetegség mielőbbi felismerésében és a mihamarabbi gyógyulásban.

Ha Ön szívesen megosztaná velünk a történetét ezzel is segítve másnak a gyógyulásban, és külön hozzájárulásával örömmel látná viszont központunk weboldalán (www.somnocenter.hu), küldje el a kommunikacio@somnocenter.hu e-mail címre maximum 2500 karakteres írását.

Várjuk írásaikat!

 

Hasznosnak találta?Ossza meg ismerőseivel