Aktuális

Mondja el véleményét

Tapasztalt alvásszakértő orvosainkkal és csúcsminőségű alvásvizsgálatainkkal várjuk mindazokat, akik szeretnének újra kipihenten ébredni. Budapesti, pécsi és szegedi alvászavar központjaink valamennyi alvászavarra személyre szabott terápiás megoldást nyújtanak !

Kedves Betegünk!

 

Köszönöm, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és az alvásbetegsége kezelésére a SomnoCentert választotta. Bízom benne, hogy elégedett volt szolgáltatásainkkal.

 

Kérem segítse központunk működését akképpen, hogy elmondja véleményét a SomnoCenterről. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy alvászavarban szenvedő betegtársai egy nagyszámú véleményen alapuló, reálisabb, objektívebb értékelés alapján választhassák ki a betegségük kezelésére legalkalmasabb intézményt.

Ha úgy érzi, hogy betegsége kezelésében másoknak is ajánlana minket, kérem értékeljen minket a Google felületén az alábbi hivatkozáson:

SomnoCenter Budapest Google vélemény

 

SomnoCenter Szeged Google vélemény

 

SomnoCenter Faludi Pécs Google vélemény

 

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban nem sikerült megfelelnünk az Ön által támasztott elvárásoknak, írja meg észrevételét az ügyvezető igazgatónak az alábbi szövegre kattintással:

Levél írása az ügyvezető igazgatónak

 

Az Ön véleménye fontos számunkra! Köszönjük, hogy visszajelzésével segít számunkra annak elérésében, hogy az alvásbetegségek kezelésében a legjobbak lehessünk.

 

Üdvözlettel,

 

Koczó Levente

ügyvezető igazgató

SomnoCenter Alvászavar Központok

Hasznosnak találta?Ossza meg ismerőseivel