Visszaélnek a SomnoCenter Alvászavar Központ nevével

Felhívjuk pácienseink szíves figyelmét, hogy ismeretlen személy (ek) Szabados Vivien illetve Gazdag Anna Facebook profilról Messenger és Viber üzenetküldő appon a SOMNIUS EÜ Szolg. Kft, és SOMNUS Eü Szolg. Kft, továbbá SomnoCenter Egészségügyi Szolgáltató Kft nevének felhasználásával valótlan tartalmú megbízási szerződéseket próbálnak megkötni otthon elvégezhető feladatokra, gyors pénzkereseti lehetőséggel.

Társaságunk semmilyen megbízási szerződést sem köt semmilyen otthon elvégezhető feladatra, ezért kérjük, hogy amennyiben ilyen megkeresést kapnak bármilyen formában, azt jelezzék nekünk, mert a szükséges büntetőjogi intézkedéseket megtettük, és minden további információval a BRFK nyomozati munkáját segítik a bűnelkövetők kézrekerítésében.

Felhívjuk kedves Betegeink figyelmét, hogy a SomnoCenter Alvászavar Központ munkatársai sosem keresnek meg ismeretlenül vagy előzmények nélkül senkit, kizárólag abban az esetben hívjuk fel telefonon, vagy küldünk e-mailt, ha online felületünkön (www.somnocenter.hu) vagy a telefonszámunkon (+36203443434) keresztül ezt valaki az adatai megadásával kérte.

Köszönettel és tisztelettel,

SomnoCenter Alvászavar Központok vezetősége

időpontfoglalás alvásvizsgálatra

Folytassa itt a tájékozódástA Somnocenter kapcsolódó tartalmai

Többet szeretne tudni az alvászavarokról? Használja keresőnket!

Melyik vizsgálatra szeretne jelentkezni?

Klikkeljen a részletekért és jelentkezzen online.

Bejelentkezés telefonon

Foglajon időpontot és kérjen részletes tájékoztatást munkaidőben, a központi telefonszámainkon.

Somnocenter